Office 365 consultancy 2017-04-28T21:30:59+00:00

Microsoft Office 365

Van de vertrouwde Office kantoor applicaties tot volledig cloud. Aan u de keuzes.

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschikt u altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met an

Neem de naam van uw bedrijf op in uw zakelijke e-mailadres en vergroot zo uw naamsbekendheid. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s van e-mail met Outlook en bellen/chatten en videovergaderingen met Skype voor Bedrijven of werk samen met uw collega’s in Word en Excel bestanden.

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. Omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met personen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video met meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda’s bent u altijd gesynchroniseerd met uw bedrijf.

Probeer Office365

Gratis
  • 30 dagen volledige Office 365 Business Premium functionaliteit voor 25 gebruikers. Mocht u na of tijdens de proefperiode overgaan tot aanschaf blijven al uw instellingen en bestanden bewaard.

Meer informatie vind u op office365professional.nl

Bezoek Office365Professional.nl